2010. november 9., kedd

Tejuszínes csirkés-hagymás orsótészta kukoricával

A Nők Lapja Konyha 2009. novemberi számában leltem a receptre. Nekünk nagyon ízlik, már többször elkészítettem.

Tejszínes csirkés-hagymás orsótészta kukoricával
 Hozzávalók 4 személyre:
40 dkg csirkemellfilé
25 dkg orsótészta
3 dl tejszín
1 kukoricakonzerv
1 fej hagyma
1 ek cukor
olaj, só, bors

A hagymát megpucoljuk, csíkokra vágjuk, a csikremellfilét felkockázzuk, a tésztának felteszünk vizet forrni. Egy nagyobb serpenyőben olajon megpároljuk a megtisztított, csíkokra vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukrot, néhány perc múlva pedig a csirkemellkockákat. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kukoricát majd a tejszínt. Közben kifőzzük és leszűrjük a tésztát, a serpenyőbe borítjuk és jól átforgatjuk. Reszelt sajttal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése