Csirkemájjal töltött gomba bacon szalonnába göngyölve
Hozzávalók:
0,5 kg csirkemáj,
közepes fej vöröshagyma,
gomba, bacon szalonna
Az apróra vágott vöröshagymát libazsíron megfonnyasztom, hozzáadom a kis kockákra vágott megtisztított csirkemájat. Kg. 15 perc alatt közepes lángon készre sütöm. A tűzről levéve sóval, borssal, majorannával, kakukkfűvel ízesítem. Közben megtisztítom a gombákat. A csirkemájjal megtöltöm, baconszalonnába tekerem, kizsírozott jénaira teszem, kevés száraz fehérbort öntök alá és közepes lángos 30-35 percet sütöm, amíg a szalonna szép piros nem lesz. Nagyon finom falatkák lettek belőlük, mindenki dícsérte. Előételként magában ettük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése