2010. november 9., kedd

Gombás hús

A szülői házból hoztam a következő receptet, egyszerű és nagyon finom fogás.

Gombás hús:

Két felnőtt és két gyerek részére 6 szelet karajból készítettem.
A karajt vékonyra kloffoltam, megsóztam, lisztben megforgattam és forró olajban pirosra sütöttem. Lapos jénai tálra szedtem.
Közben a gombát sóval, borssal, petrezselyemzölddel megpároltam. Erdei gombából az igazi, én fagyasztott fenyőtinórúból és vargányaszárból készítettem, fagyasztott petrezselyemzöldem is volt itthon. Ha kész, elosztom a hússzeleteken. Tejföllel megkenem, reszelt sajttam megszórom és sütőben pirosra sütöm.
Burgonyapürével és uborkasalátával kínáltam.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése