2010. december 12., vasárnap

Sajtoska

Sajtoskát készítettem Alíz receptje alapján. Annyiban tértem csak el az ötletadó recepttől, hogy nem raktam snidlinget a bundába.

Sajtoska:





Hozzávalók:

50 dkg csirkemellfilé,
2 db tojás,
1 dl tej,
15 dkg reszelt sajt,
liszt

A csirkemellfiléket ujjnyi vastag csíkokra vágom és besózom. A tojásokat a tejjel és a reszelt sajttal kikeverem, hozzáadok annyi lisztet, hogy nokedli sűrűségű tésztát kapjak.
A csirkemellcsíkokat lisztben majd a tojásos masszában megforgatom, forró bő olajban pár perc alatt ropogósra sütöm. Vigyázok, hogy a husik ne süljenek össze, egyesével teszem őket az olajba.
Mi rízzsel ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése