Narancsos álom torta:
Hozzávalók:
1 nagy zacskó babapiskóta,
25 dkg mascarpone,
4 dl tejszín,
3 cs. vaniliáscukor,
2 ek porcukor,
4 narancs,
1 kis doboz kandírozott narancs
A tejszínt a vaniliáscukorral és a porcukorral kemény habbá verem. A mascarponéba elkeverem 1 narancs kifacsart levét, a kandírozott narancs 3/4 részét. Összekeverem a tejszínnel.
Kapcsos tortaforma alját kirakom babapiskótával. A narancsokat meghámozom, alaposan megtisztítom, gerezdekre szedem, majd kis darabkákva vágom. A babapiskótát megszórom a naranccsal, majd krémet teszek rá. Újra babapiskóta, narancs, krém. 1 éjszakára hűtőben érlelem, tálalás előtt a maradék kandírozott naranccsal díszítem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése